19 Mayıs 2012 Cumartesi

Çocuklar ve Toplu Taşıma Araçları


          Evet arkadaşlar bu yazımda başlıkta da anlaşılacağı üzere, toplumun kanayan yarası çocuklu toplu taşıma araçlarına değineceğim.Kulağınızda kulaklık yolun tadını çıkartırken bir anda koltuğunuzda bir sarsılma mı hissettiniz? . Ya da kulağınızı cırmalayan desibelde bir haykırış mı duydunuz? Evet sizde bu sorunla karşı karşıyasınız ancak üzülmeyin bu konuda yalnız değilsiniz.Gelin bu konuyu hep beraber irdeleyelim.

                    Babasının düşmanı s.kilesice şuna bak (Temsili Resim)

- Bu mahlukları genelde tek göremezsiniz sürü halinde bulunurlar.Teki bağırırken öteki ona çift ses yaparak bir nevi back vokalliğini üstlenir.

- Başlarında babaane , anane yada çoğunlukla basiretsiz bir anne mevcuttur. Bu kişinin elinde ise bu veletin yemediği çikolata , şekerleme bilumum oyuncak mevcuttur.

- İsimleri genelde Berketay, Çükütan yada Badesu gibi evcil hayvan isimleridir.

- Toplu taşıma araçlarında genelde ayakta durmaya heveslidirler, oturdukları takdirde ise çevreye zararlarını minimuma indirmek için kucakta seyahat ederler. ( Bana kalsa bagaj bile fazla onlara )

 
       Yukarıda bu mahlukatın özelliklerini verdik şimdi bu illet ile başa çıkabilmek için yararlanılacak kaynaklardan bahsetmekte yarar var.



                                Pompalı Tüfek ( Temsili Resim )

- Uzun bir paltonun altında ya da uzun kollu bir montun içinde silahınızı muhafaza edebilirsiniz.Her kullanımdan sonra temizlemeyi unutmayın !




               

                           Elektrikli Testere ( Temsili Resim)

- Halk otobüsünde büyük ihtimalle bunun içinde bilet almanız gerekir . Pek tavsiye ettiğimiz bir yöntem değil zorda kalınırsa uygulanabilir.




                                     
         Hobbit Kılıcı ( Nam-ı Diğer Sting) ( Temsili Resim )


- The Lord Of The Ring hayranı mısınız? Cevabınız evet ise, işte tam size göre bir çözüm !




   Lav Silahı ( Temsili Resim )                                                                        
Açıklama gereksiz sanırım .




Not : Yukarıda yazılanlar sadece hayal ürünüdür .







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder