23 Mayıs 2012 Çarşamba

Theraflu Kafası

            Havaların dengesizleşmesiyle bendenizin de sinüsleri kıpraşmaya başladı sevgili okurlar. Bu sorunu Theraflu denen o muazzam tableti içerek çözmeye çalıştım. Ancak yan etkileri olan bir ilaçmış onu farkettim. Yan etki deyince aklınıza öyle kusma, baş ağrısı, kabızlık (?) gelmesin. Görülen etkiler daha çok refleks yavaşlaması ve renkli rüyalar olarak nitelendirilebilir. Gelin hep beraber o rüyaya bir göz atalım.


Theraflu Kafası (Temsili Resim)

      Her şey kendimi Epica konserinde (ki şarkılarını sor bilmem nereden aklımda kalmış bilinmez) fotoğrafçı olarak bulmamla başladı. Grubun fotoğraflarını çekerken bi' anda vokalist abla seyirciye türkçe olarak " hadi anam oturmaya mı geldik " demez mi ? İşte rüyanın kopma noktası burası oldu sevgili okurlar. Inceptiondaki gibi bi' sarsıntı duyuldu ya da en azından ben duydum. (Seyircilerin senfonik metal eşliğinde göbek atmasının sarsıntısı mı yoksa inceptionvari bişi mi orasını hala kestiremiyorum). Kendimi can havliyle dışarı attığımda birde ne göreyim. Robert De Niro, Cenk Erdem ikilisinin Erdemi, Danny De Vito ve Beyazıt Öztürk dışarıda beni beklemekte. Meğerse Beyazların evinde kahvaltıya gidecekmişiz beni bekliyorlarmış. Erdem, Danny Dayı ve Beyaz önde, ben ve De Niro arkada yürümeye başlıyoruz.O arada De Niro yeni projesinden bahsediyor. Hababam Sınıfı Harlem'de çekeceğiz diyor (bilinçaltına gel). Sonrası beyaz bir boşluk. Kendimi bir anda Beyaz'ın evinde yer sofrasında yeşil zeytin yerken buluyorum. Beyazın ev arkadaşı geliyor "Olm kirayı yatırmamışsın." diyerek Beyazı azarlıyor tam ben cevap verecekken eruption eşliğinde uyanıyorum. 

      Theraflu, 5 saatlik uykuda Hollywood-Türk ortak yapımı bir rüyayı gösterebilen bir ilaç. Ha sinüslerini açtı mı derseniz cevabım hayır ama sırf bu rüyalar için bile kullanmaya değer. 


5 yorum:

  1. Sadece ünlü mü gösteriyor? :)

    Güzel yazı, farklı bakış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki etkisi ünlüler üzerinde oldu demek ki herkeste aynı mıdır bilinmez :) Teşekkür ederim dostum zaman ayırıp okuduğun için.

      Sil
  2. Faydası olup olmadığını araştırmak isterken gece gördüğüm güzel rüyanın sebebini bulmuş oldum :))
    Benim rüyam da ünlü yoktu, bilim-kurgu olarak tanımlayabiliriz. Uzayda başı boş şekilde göremediğim tanımlanabilir cisimler ile bulduğumuz bir karadelik içine eksik olan maddeyi enjekte etmeye çalışıyordum. amaç: doğru eksik maddeyi bulabilirsek kendimize ait bir evren oluşturabilirmişiz. eksik maddenin evrensel sabit olduğunu buluyuruz ama deney başarısız olup, kıçımız da şimşekler çakıyor. :)))
    NOT: Görsel efektler çok iyiydi :D

    YanıtlaSil
  3. Tehlikeli ilaç gerçekten azizim . requiem for a dream yaşatıyor insana :D

    YanıtlaSil
  4. Ben tanıdığım insanları gördüm, o kadar karmaşık ve alakasız şeyler gördüm ki ama daha önce bir uykuda bu kadar ard arda fazla rüya gördüğümü hatırlamıyorum. Baş ağrısıyla uyandım ve çok uyku yapan bir ilaç tam 3.5 saat uyuduktan sonra uyandım

    YanıtlaSil